Thule Dynamic 800

Thule Dynamic 800Thule Dynamic 800 je střešní box, kde design a funkčnost jsou na prvním místě. Moderní šípovitý design s technologií minimalizující odpor vzduchu, hluk větru a vibrace. Střešní box Thule Dynamic 800 má nový montážní systém Power-Click. Střešní box Thule Dynamic 800 je k dodání ve dvou barvách.

Thule Dynamic 800 lesklá černá – cena od 12500,- s DPH
Thule Dynamic 800 lesklá titanová – cena od 12500,- s DPH

O 10% nižší profil + o 10% větší úložný prostor díky sníženému upínacímu mechanizmu Power-Click.

Dno boxu je nově opatřeno protiskluzovou podložkou, která zabraňuje klouzání zavazadel uvnitř boxu.

Montáž boxu s novým, patentovaným montážním systémem Power-Click zatím nebyla snadnější. Přepracovaný systém vychází z předchozího Power-Grip systému. Novější systém uchycení funguje na jednoduchém principu otáčení růžicí (hlavicí šroubu), který box rychle a pevně připne k nosným tyčím. Profil celého upínacího systému je pro využití maximálního úložného prostoru snížen, tak aby nepřekáželo uvnitř boxu. Box je pevně a bezpečně zajištěn a navíc se na tyčích sám vycentruje. Vychytávkou tohoto systému je integrovaný indikátor upevnění, který hlídá maximální utahovací moment. Montáž zvládne opravdu každý a nepotřebujete žádné nářadí!

Dual-Force je patentovaný pružinový systém pro snadné otvírání a zavírání boxu. Otvírání a zavírání víka je nyní hračka. Box velmi lehce otevře či zavře i drobnější žena. Standardně u všech boxů Thule.

Dual-Side je technologie otevírání boxu, která umožňuje otevřít box z obou stran. K otevírání slouží velmi dobře ergonomicky umístěná vnější i vnitřní madla. Možnost otevřít box z levé i pravé strany auta usnadňuje nakládání, vykládání i vlastní montáž.

Samozřejmostí je centrální zámek s bezpečnostním opatřením – klíč s příjemnou rukojetí může být vyjmut pouze, když jsou všechny uzamykací body správně zavřeny.

Otevírání boxu je ještě snadnější díky madlu po straně boxu. Madlo se perfektně drží a otevření boxu je opravdu snadné.

Výrobek splňuje velice přísné evropské normy (schváleno institutem TÜV) a získalo i velice prestižní ohodnocení v testech CityCrash.

Box Thule Dynamic pojme najednou 5-7 párů lyží nebo snowboardů. Uvnitř boxu jsou přítomny popruhy pro bezpečné uchycení nákladu.

Střešní box má také sníženou hmotnost (18kg) při zachování velké nosnosti. Box můžete bez obav naložit až 75 kg vážícím nákladem.

Vlastnosti střešního boxu Thule Dynamic 800
Vnější rozměry: 206 x 84 x 34 cm
Splňuje normy CityCrash: Ano
Schválení TÜV: Ano
Otevírání: Oboustranné – Dual-side s madlem
Objem: 420 litrů
Nosič lyží: Pomocí příslušenství Thule 6948
Montážní systém: Power-Click
Max. zátěž: 75 kg
Max. počet párů lyží nebo snowboardů: 5 – 7
Max. délka lyží: 180 cm
Centrální zámek: Ano
Vnitřní rozměry: 180 x 70 cm

Příspěvek byl publikován v rubrice Dynamic se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *